- ecommerce

Milyen WooCommerce szolgáltatásokat tartalmaz a TechPeer?

Szakosodtunk a következőkre WooCommerce telepítés, testreszabások és optimalizálás. Az e-kereskedelem ideje most jött el. A világjárvány során mindannyian láttuk, hogy mennyire fontos, hogy a vállalkozások képesek legyenek online (vs. offline) eladni. Cégünk segíthet Önnek a WooCommerce weboldalávalkapcsolatban. WooCommerce Szakértőink gyorsan mozgósíthatók. Megnézzük a weboldalát, és megkeressük a lehetőségeket a sebesség javítására, a megfelelő biztonsági mentések beállítására és a biztonságra.

Az Ön webáruháza a bevétel kulcsa

A megfelelő eszközt használja az értékesítéshez? WooCommerce nagyszerű, hogy ezt teszi, de kritikus fontosságú, hogy a webáruháza és a backendje alaposan optimalizált legyen.

Az Ön webáruháza a bevétel kulcsa
staffing2_title

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a TechPeer-nél fontos a munkavállalóink egészsége és jóléte; a munkavállalóink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére használják.

Segítségre van szüksége a WooCommerce webhelyévelkapcsolatban?

Ha a vállalkozásának legoptimálisabb eszközbeállítással rendelkezik, az segít az automatizálásban és a termelékenység növelésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot.