- erp

Milyen Odoo szolgáltatásokat tartalmaz a TechPeer?

Szakosodtunk a következőkre Odoo telepítés, testreszabások és optimalizálások. A világjárvány idején mindannyian láttuk, hogy mennyire fontos, hogy a vállalkozásoknak legyen kapacitása a készletek, készletek, termelési folyamatok kezelésére. Cégünk segíthet Önnek a Odoo weboldalávalkapcsolatban. Odoo Szakembereink gyorsan mozgósíthatóak. Megvizsgáljuk az Ön meglévő ERP infrastruktúráját, és megkeressük a termelékenység javításának lehetőségeit, és ahol szükséges, automatizálást vezetünk be.

Vegye át az irányítást az ellátási lánc felett

Egy nagy teljesítményű ERP, mint például a Odoo, segíthet Önnek jobban kezelni a folyamatokat, az ellátási láncot, a műveleteket, a jelentéseket és a pénzügyeket, mindezt egy helyen. Ez segít növelni a jövedelmezőséget, és magas szintű képet kaphat arról, hogyan használják ki a vállalat erőforrásait.

Vegye át az irányítást az ellátási lánc felett
staffing2_title

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a TechPeer-nél fontos a munkavállalóink egészsége és jóléte; a munkavállalóink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére használják.

Segítségre van szüksége a Odoo beállításokkalkapcsolatban?

Ha a vállalkozásának legoptimálisabb eszközbeállítással rendelkezik, az segít az automatizálásban és a termelékenység növelésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot.